Pellamar Cosmetics | Cadou de la tine pentru tine

Bună seara stimată alegătoare !

Mă bucur că ai fost astăzi la vot şi ţi-ai exprimat alegerea cea mai înţeleaptă pentru viitorul ţării noastre. Ţin să te felicit sincer pentru gestul de a-ţi rupe puţin din timpul tău preţios pentru a lua o decizie atât de importantă. Şi ca o recompensă pentru efortul tău, îţi propun o baie cu aburi fierbinţi, spumă albă cu aromă de vişine şi un ceai cald de lămâie, asezonat doar cu puţină miere dulce, de salcâm.

DSCN8667

Îţi propun, de asemenea să mă asculţi, căci voi încerca să fiu scurtă şi la obiect în a-ţi povesti ceva care nu are cum să nu-ţi sporească interesul. Probabil tu sau cei dragi ţie, aţi avut la un moment dat probleme cu acneea. Este ceva normal pentru majoritatea oamenilor. Există şi persoane norocoase care de-a lungul vieţii nu poartă niciun astfel de semn, persoane pe care eu personal sunt foarte invidioasă. E foarte delicată această problemă şi poate avea diferite cauze: externe sau interne , însă de îndată ce suntem informaţi în legătură cu diferite căi de a combate aceste mici neplăceri, suntem cu mult mai aproape de rezultatul dorit : o piele fină, fără prea mult efort.

Astăzi îţi propun ceva care pe mine m-a ajutat mult şi mi-a redat oarecum încrederea că se poate combate o astfel de problemă. Cosmeticele Pellamar sunt produse naturale, concepute şi create în România, cu un rafinament aparte, utilizând cele mai moderne şi utile principii active pentru a veni în sprijinul consumatoarelor şi a le rezolva problemele create de înaintarea în vârstă, de factorii de mediu şi de condiţiile vieţii moderne. Farmecul produselor Pellamar este întregit de recipientele şi ambalajele cu o identitate vizuală proprie care scot în evidenţă unicitatea brand-ului.DSCN8664

  Crema bioactivă pentru acnee

DSCN8669

Principiile active ale acestei creme elimină impurităţile şi previn formarea lor. Crema pentru ten acneic, gras şi mixt previne dezvoltarea microorganismelor cauzatoare de forme inflamatorii şi de acnee purulentă, precum şi curăţarea epidermei, prevenind formarea cicatricilor şi îndepărtând punctele negre. Această compozţie reglează activitatea glandelor sebacee şi stabilizează excesul de sebum, reducând procesul de uscare a pielii.

În plus, aceasta calmează iritaţiile şi hidratează tenul, îmbunătăţind textura şi aspectul său. Aplicarea cu regularitate îmbunătăţeşte supleţea şi aspectul pielii, permiţând combaterea eficientă a acneei. După utilizare, pielea îşi recapătă frumuseţea, aspectul sănătos, impurităţile sunt mai puţin vizibile, porii sunt micşoraţi, iar pielea este netedă, mai puţin sensibilă la formarea punctelor negre, formelor inflamatorii şi coşurilor.

Gelul de peeling

DSCN8670

Componentele active, special selectate, reglează producţia de sebum şi previn dezvoltarea microorganismelor care cauzează imperfecţiunile pielii.

Deblochează canalele excretoare ale glandelor sebacee.

Exfoliază stratul cornos al epidermei, prevenind aderenţa celulelor moarte de piele şi blocarea porilor. Corectează treptat şi accelerează regenerarea suprafeţei epidermei.

Calmează iritaţiile, previne dezvoltarea erupţiei cutanate şi accelerează vindecarea, minimizând riscul de formare a cicatricilor.

Aplicarea cu regularitate a gelului netezeşte suprafaţa pielii şi îmbunătăţeşte starea acesteia. Tenul se reîmprospătează şi se oxigenează, capătă o culoare uniformă şi sănătoasă, imperfecţiunile devin mai puţin vizibile.

Gelul purificator

DSCN8668

Principiile active ale acestui produs purifică pielea fără să o irite sau să o usuce, iar substanţele bioactive eliberează porii, protejând împotriva formării punctelor negre şi a comedoanelor. Combinaţia special selectată a componentelor active îndepărtează excesul de grăsime de pe suprafaţa pielii şi reglează activitatea glandelor sebacee, reducând producerea de sebum care duce la pielea cu aspect uleios.

Gelul elimină coşurile şi previne formarea acneei. În plus, calmează iritaţiile, lăsând o piele curată, netedă şi fermă. Utilizarea cu regularitate a gelului îmbunătăţeşte starea şi aspectul pielii, porii devenind mai puţin vizibili, faţa fiind purificată, având aspect sănătos.

DSCN8667

– A trăi frumos şi sănătos este o filozofie care priveşte individul ca un întreg, trup, minte şi suflet. PELL AMAR COSMETICS îşi propune să transfere acest concept clienţilor săi. Învăţăm astfel să trăim zi de zi mai intens, mai frumos. Frumosul stă în modul de viaţă, în starea de spirit pozitivă, în sănătatea trupului şi a minţii. De aceea este bine să dăm valoare fiecărui detaliu, fiecărei clipe, la tot ceea ce ne înconjoară – PELL AMAR.

Crezi că te-am făcut să încerci produsele miraculoase? Dacă nu, te invit pe site !

O seară superbă !

Advertisements

Baga-te-n seama !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s