8 mesaje de Crăciun de trimis celor dragi

1Ce ar fi Crăciunul fără urările copy-paste-uite de pe net, în rime, cu haz sau fără,care îţi spun cât de grăsuţ e moşul, care îţi fac poftă de cozonac sau portocale sau chiar cele care încep cu nepreţuitul “Fie ca..” ?  Vă spun eu, ar fi mult mai banal. E înduioşător să citeşti un gând frumos (fie el copiat de pe net sau nu), mai ales când vine de la cineva cu care nu ai mai vorbit de-o viaţă. Mesajele astea chiar te fac să te simţi special, să te gândeşti “Băi frate, ăsta chiar şi-a adus aminte şi a cheltuit el 0.5 cenţi să-mi ureze mie de bine!”

Chiar dacă crudul adevăr e întotdeauna altul, pentru că cel mai adesea mesajul de Crăciun e o reacţie în lanţ: primeşti şi apoi trimiţi acelaşi mesaj la toată lista, gestul e în spiritul Crăciunului, te aduce mai aproape de ceilalţi şi în cel mai bun caz îţi ridică discret colţurile gurii.

Ce să mai povestim? Hai să purcedem în inspiraţie, poate vă ajută să aduceţi un zâmbet pe buze celor dragi, chiar dacă n-aţi mai vorbit cu ei de la Crăciunul trecut !

1. Moş Crşciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului,lângă brad şi lângă foc, să va umple de noroc! 
2. Crăciun cât mai luminos, vis de iarna călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!
3. Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!
4. Sarbatori fericite si un brad cat mai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.
5. E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară, prin zăpadă Moşul zboară ? Ni se trage de la vin.
6. Cu colinde de Crăciun vă dorim un an mai bun şi cu dragoste creştină,să primiţi in dar lumină,zurgălăi din flori de gheaţă să vă bucure în viaţă,mult noroc s-aveţi în toate: La mulţi ani cu sănătate!
7. În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!
8. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă implinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!
2
1  345

Crăciun fericit tuturor !

download
Shirt Oasap,Shorts Stradivarius,Shoes Deichmann

Advertisements

One thought on “8 mesaje de Crăciun de trimis celor dragi

Baga-te-n seama !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s