De ce sa-ti cumperi o rochie infinity si moduri de a o purta

Problemele fetelor inalte: Cu greu gasesti o rochie lunga pana in pamant, asta daca nu vrei sa dai o avere pe ea sau sa o ai facuta pe masurile tale. Am 1.75, nu ma plang chiar asa tare de inaltime, dar crudul adevar e ca rochitele scurte se transforma la mine in bluze, iar rochiile lungi, ei bine, se transforma in rochii midi.

Am gasit insa rochia lunga perfecta acum cateva zile cand ma invarteam printre pagini pe internet. Vorbesc despre o rochie infinity, sau versatila, care se poate purta in peste 20 de moduri diferite, deci nu ma voi plictisi niciodata de ea. Am ales o culoare care sa fie,de asemenea, <<all time favourite>>, adica rosu (da,misterul este elucidat in sfarsit; pe pagina de facebook v-am intrebat ce culoare credeti ca e si raspunsurile chiar m-au uimit) si acum sunt gata sa o scot din dulap la fiecare eveniment important care m-ar putea lua prin surprindere sau la care chiar nu stiu ce sa port.

Rochia infinity e raspunsul vostru, pentru ca o puteti intoarce pe toate partile si tot va arata wow! Sa nu mai vorbim de toate modurile in care o puteti accesoriza si pretul ei mai mult decat accesibil. Eu am gasit-o pe pagina Rochite PerfectDress, la 100 lei si cred ca e cel mai bun pret pe care l-am vazut la o astfel de rochie. Materialul este calitativ, Lycra cu fir de Bumbac, elastic si de aceea marimea este universala.

Va las pozele, care vorbesc de la sine si un video in care vedeti modurile de a purta rochia infinity.

241  3  5676

Videoul este aici:

Detalii despre tinuta:

Rochie Rochite PerfectDress
Cercei Born Pretty Store
Advertisements

17 thoughts on “De ce sa-ti cumperi o rochie infinity si moduri de a o purta

Baga-te-n seama !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s